FC Argeş primeşte vizita echipei UTA în etapa a treia a Ligii I, partida fiind programată diseară la ora 18.00, pe Stadionul Nicolae Dobrin.

Meciul va putea fi urmărit în direct la Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look TV.

Piteştenii abordează partida debusolaţi după cele două eşecuri din primele două etape, doar ei şi Astra fiind echipele care nu au luat niciun punct până acum. În schimb echipa lui Ionuţ Badea a punctat la atmosfera din jurul lotului, în această săptămână, pe lângă întăririle făcut prin venirile a trei jucători, alb-violeţii umblând şi la imagine, o dată prin lansarea echipamentului cu chibul lui Nicolae Dobrin pe el şi apoi prin prezentarea noului autocar.

De partea cealaltă, UTA, nou-promovată şi ea, ca şi FC Argeş, a obţinut două remize în primele două etape, 1-1 la Viitorul şi 0-0 cu Voluntari , iar înanite de meciul de diseară se alfă pe locul 10.

Îniante de promovare, cele două echipe s-au întâlnit la Piteşti, în ultima etapă a play-off-ului, partida terminându-se 1-1, iar cele două echipe au promovat la braţ. 

“Este un meci foarte important pentru noi din prisma rezultatului şi din prisma jocului. Venim după două înfrângeri, cu două echipe de play-off, care şi-au demonstrat cel puţin calitatea individuală. Noi am încercat prin jocul nostru organizat să facem mai mult decât am făcut în finalul sezonului trecut, însă de reuşit am reuşit destul de puţin. Este un prilej pentru noi de a reuşi să câştigăm cele trei puncte. Toată echipa a muncit în sensul ăsta. Suntem într-un grad bun în momentul de faţă, al antrenamentelor, a tot ceea ce înseamnă stratetegia pentru acest meci, însă tot ce se întâmplă sau ce se va întâmpla şi va fi important, va fi doar vineri. Până atunci doar pregătim jocul şi rezultatul. Există optimism după aceste prime 2 etape pentru că la meciul de la Mediaş am avut un penalţi neacordat şi o primă jumătate de repriză foarte bună" spunea înainte de meci antrenorul lui FC Argeş Ionuţ Badea.