FC Argeş a mai realizat tre transferuri în această săptămână, ajungând la un număr de 10 jucători aduşi pentru Liga I.

Ultimii veniţi sunt un atacant angolez de 26 de ani, un mijlocaş de 28 de ani născut în Africa de Sud, dar cu cetăţenie portugheză, ambii evoluând sezonul trecut în eşalonul secund din Portugalia şi pe atacantul Cătălin Barbu, fiul lui Jean Barbu fiind sezonul trecut în lotul Chindiei, în Liga 1.

Atacantul angolez Cephas Malele(26 ani) şi mijlocaşul portughez Romeo Sergio Marakis(28 ani) au semnat cu FC Argeş angajamente pentru acest sezon competiţional, cu drept de prelungire, la fiind şi în cazul lui Barbu. 
Cephas Malele este născut pe 8 ianuarie 1994, în Angola, la Bugo-Zacabinda, dar are şi cetăţenie elveţiană. Are 1,85 m şi 83 kg. În sezonul trecut a evoluat la UD Oliveirense, în liga secundă din Portugalia. În cariera sa a mai trecut pe la formaţiile italiene Palermo, Virtus Entela şi Trapani, dar şi pe la echipele portugheze Atletico CP, Leixoes, Varzim şi Arouca. Cel mai bun randament l-a dat în sezonul 2018-2019, când a înscris 9 goluri în cele 29 de partide în care a îmbrăcat tricoul formaţiei portugheze de ligă secundă, Arouca.
Romeo Sergio Marakis este născut pe 11 noiembrie 1991, în Africa de Sud, la Johannesburg. Are 1,78 m şi 76 de kg. În sezonul trecut a evoluat la Cova Piedade, formaţie care activează în liga secundă portugheză. În cariera sa a mai trecut pe la echipele de primă ligă, Maritimo Funchal şi Nacional Funchal, dar şi pe la FC Ermis Aradippou, formaţie din prima ligă cipriotă.
transfer fc ar barbu
Cătălin Barbu este în vârstă de 21 de ani şi a evoluat în returul sezonului trecut, în Liga I, la Chindia Târgovişte, după doi ani şi jumătate petrecuţi la FC Argeş. În perioada petrecută la Piteşti, fiul lui Jean Barbu a îmbrăcat tricoul alb-violet în 47 de partide, reuşind să marcheze 8 goluri. Cătălin se încadrează în regula impusă de LPF cluburilor de Liga I, care prevede ca toate echipele să înceapă meciurile cu doi jucători Under 21.