CS Mioveni s-a întors cu un punct din deplasarea de la Timişoara, deşi echipa antrenată de Claudiu Niculescu putea câştiga partida.

Glben-verzii au trimis de două ori mingea în bară, dar şi gazdele au avut ocaziilor lor şi au controlat o perioadă mai bună, jocul.

.  În echipa oaspete au fost astfel şase jucători noi, singurul care a lipsit fiind atacantul Negruţ, care a fost suspendat. În poartă a fost aşadar Popescu, în centrul apărării a jucat Iacob, la stânga Constantin, iar la mijloc s-au aflat Marinescu, Toma şi Szilard.

Cea mai mare ocazie a primei reprize i-a aparţinut lui Massaro, italianul Mioveniului şutând direct în transversală din lovitură liberă de la 25 m. La această fază mingea a cazut apoi lângă portar, cerându-se gol, dar arbitri au lăsat jocul să continue, nevăzând dacă balonul a intrat în poartă sau nu. 

Meciul s-a încheiat cu o nouă bară, tot a lui Massaro, şi tot din lovitură liberă, italianul nimerind de data aceasta bara la vinclu, după care mingea a căzut în capul lui Pamfile, aflat pe linia porţii şi a ieşit în corner.

”A fost foarte greu, pentru că am întâlnit o echipă cu jucători cu mare experiență, care state vechi în Liga 1. Noi suferim din punct de vedere al lotului. Nu ne-am întregit lotul. A rămas să mai vină trei-patru-cinci jucători. Sperăm să vină cât mai repede. În pauza aceasta, jucătorii care au venit sunt ușor în urmă cu pregătirea fizică. Pentru primul meci, cu puțin noroc, am fi reușit să luăm cele trei puncte, pentru că am avut două ocazii mari la barele lui Massaro. La cum a arătat jocul, cred că rezultatul a fost echitabil. Am revăzut și eu puțin faza. Acum nu știu ce să zic. Eu zic că a fost gol. Dacă arbitrul nu l-a dat validat, s-a terminat 0-0. În primul rând, în acest moment, nu vreau să vorbim de promovare, vreau să vorbim de primul obiectiv și cel mai important în acest moment, acela de a ne califica în play-off. După aceea, vom vedea mai departe unde suntem” a spus după meci antrenorul Claudiu Niculescu

# ASU:  Borbei – Șofran, Scutaru, Mera (cpt.), Pamfile – Coadă (82 Vasile), Codrea – Al. Munteanu, Ignea, Sg. Popovici – Axente (68 Plazonja). Antrenor: Octavian Benga

# CS Mioveni: Popescu – Gherghe, Burnea (67 Traşcu), Iacob, Constantin – Marinescu (79 Ivan), Toma, Szilard – Rădescu, Massaro, Coşereanu ( 60 Işfan). Antrenor: Claudiu Niculescu

Arbitru: Szabolcs Kovacs (Carei)

Cartonaşe galbene: Mera (41), Codrea (77)

Foto: https://www.facebook.com/sspolitimisoara