CS Mioveni începe mâine un nou sezon de Liga a II-a, cu o partidă în deplasare la ASU Poli Timişoara. 

Meciul este programat la ora 11.00 şi se va juca pe Stadionul Ştiinţa din Timişoara. 

Galben-verzii sunt optimiști înainte de acest meci și speră să se întoarcă cu 3 puncte din această deplasare. CS Mioveni abordează prima parte a sezonului şi cu şapte noutăţi în lot, la echipă fiind aduşi în această vară portarul Iustin Popescu (Chindia), fundaşii Fabrizio Constantin (Unirea Bascov), Alexandru Iacob (Rapid), mijlocaşii Laurenţiu Marinescu (Petrolul), Vereş Szilard (Csikszereda), Daniel Toma (Farul) şi atacanţii Sergiu Negruţ (Turris), Sebastian Ivan (Unirea Bascvo). De asemenea, lotului antrenat de Claudiu Niculescu s-au mai alăturat de la echipele de juniori Bogdan Zamfirescu şi Constantin Şerban.

Aşadar este un lot întărit pe toate posturile, pentru CS Mioveni în aces sezon, după plecările jucătorilor care nu au reuşit promovarea în sezonul trecut.

Echipa noastră a început şi sezonul trecut, cu o deplasare la Timişoara, tot la ASU, în acest meci de acum un an de pe Stdionul Dan Păltinişanu CS Mioveni câştigând cu 1-0. Sezonul acesta, galben-verzii încep competiţia după o serie de 7 meciuri oficiale, în timp ce gazdele vin după mai multe partide amicale.

"Ne şteaptă un meci foarte dificil, ca la orice început de sezon. Plecăm cu un oarecare deficit de pregătire, pentru că am avut acea pauză după baraj în timp ce alte echipe se antrenau. Avem şi un deficit de lot, dar la acest capitol mai aştept jucători în zilele următoare. Am mare încredere în băieţi în acest meci. " spunea antrenorul Claudiu Niculescu înainte de meci.

"La Timişoara este un meci de campionat, ca orice debut, este greu, mai ales că ASU este o echipă închegată bine. Suntem însă optimişti şi aşteptăm să ne întoarcem cu o victorie!" a declarat și președintele CD, Dumitru Olteanu.