FC Argeș a pierdut și al doilea meci din Liga 1 disputat în acest sezon, piteștenii fiind învinși cu 2-0 la Mediaș, de Gaz Metan.

 

Meciul din etapa a doua, a fost primul al acestei etape. Elevii lui Ionuț Badea au fost din nou depășiți de adversar, însă de data aceasta au fost păgubiți și de arbitru și au avut și ghinion. Astfel, în minutul 28 Honciu a fost faultat clar în careu de adversar, dar arbitrul Antonie s-a făcut că nu vede penalty și a lăsat jocul să continue. Apoi, în minutul 40, la prima lor fază de poartă, Gaz-ul deschide scorul, prin Baco, după o lovitură de colț, cehul fiind marcat prost în careu. La 7 minute după reluare, Carodoso ia o acțiune pe cont propriu, trece ca prin brânză prin apărarea argeșeană, driblând în viteză 4 adversari și înscrie golul de 2-0. 

A fost a doua înfrângere pentru FC Argeș în Liga 1, în prima etapă piteștenii suferind un eșec pe propriul teren, 2-3 cu FC Botoșani. 

Etapa următoare la Pitești va veni UTA, meciul disputându- se peste două săptămâni, deoarece campionatul intern va fi oprit pentru meciurile Naționalei. 

Gaz Metan: Buzbuchi – Baco, Larie, R. Popa, Alin Trif – Droppa, R. Deaconu – Sanoh (57 Romeo), Ciocan (80 Nițu), Dogaru (1 Chamed) – Cardoso (80 Pambou). Antrenor: Dusan Uhrin Jr.

FC Argeș: F. Croitoru – Matei, Turda, Leca, Mușat – Meza Colli, Prepeliță (69 Popa) – Gabi Deac (69 Șerban), Jose Cozma (1 Honciu, 69 Buhăescu), Matiș – NDiaye. Antrenor: Ionuț Badea