FC Argeş va deschide astăzi runda cu numărul 2 din Casa Liga 1. Echipa pregătită de Ionuţ Badea va întâlni de la ora 18.00, în deplasare, pe Gaz Metan Mediaş.

Atât FC Argeş, cât şi Gaz Metan Mediaş, au început cu stângul sezonul, înregistrând înfrângeri în runda de deschidere. Alb-violeţii au pierdut cu 2-3, partida de pe propriul teren, cu FC Botoşani, iar medieşenii au cedat cu 2-1, în deplasarea de la FC Voluntari. Înaintea acestui duel, cele două echipe sunt vecine de clasament, Mediaşul ocupând locul 12, cu 0 puncte, în timp ce FC Argeş se situează pe poziţia a 11-a, tot cu 0 puncte, dar cu un golaveraj mai bun decât ardelenii.

Înainte de acest meci, antrenorul principal al piteştenilor, Ionuţ Badea spunea: "Ne aşteaptă un meci dificil, ca toate celelalte de până acum şi ca toate partidele care vor urma. Nu există o echipă atât de dezorganizată încât poţi spune că ești învingător dinainte. Va fi un meci de luptă între două echipe care în această vară au suferit modificări la nivel de lot. Noi suntem încă într-o perioadă de adaptare şi după duşul rece pe care l-am avut în prima etapă, dar sperăm să facem un joc bun şi să învingem. Există posibilitatea ca echipa să sufere modificări, veţi vedea la momentul potrivit. O victorie în meciul de la Mediaş ar însemna enorm pentru noi, în condiţiile meciului precedent, ar fi o situaţie de continuite în rezultate pozitive în condiţiile în care am exclude meciul cu Botoşani"

Sursa: https://www.facebook.com/fcarges.ro

Foto: https://www.facebook.com/fcarges.ro