CS Mioveni și Campionii FC Argeș au primit drum liber spre Liga 1, cele două echipe nemaitribuind acum decât să ocupe la finalul

play-off-ului unul din locurile 1 sau 2 pentru a promova direct, sau locul 3 și apoi să câștige barajul pentru a ajunge pe prima scenă.

Federația a înștiințat cele două cluburi încă de vineri seară, iar ieri, oficialii grupărilor aregeșene au anunțat și ei acest lucru.

"Mulțumesc celor din staff-ul administrativ că s-au implicat în licențiere. Chiar dacă noi avem experiență în acest sens, pentru că de câțiva ani am obținut licențele, pentru anul viitor măsurile impuse au fost mai riguroase, iar noi am reușit să îndeplinim condițiile pentru toate cele 5 criterii. Îi felicit pentru munca depusă. Rămâne acum ca fotbaliștii să realizeze pe teren promovarea la care ne gândim toți. A fost o primă etapă, urmează acum turneul de play-off, în care fiecare meci contează enorm, dar foarte important este însă primul joc. Sper ca băieții să fie conectați, ne dorim toți să realizăm o performanță mare pentru clubul nostru. Nu am avut emoții pentru că știam că clubul nostru a demonstrat că este un club stabil financiar, știam că avem toate plățile făcute către sportivi, antrenori, personal auxiliar și nu avem litigiu cu niciun club. Știam că vom obține licența, dar până nu o obții... Așadar drumul este deschis spre Liga I, rămâne acum ca și jucătorii să demosntreze pe teren că merităm în prima ligă" a spus Dumitru Olteanu, președintele CD al CS Mioveni.

”Ne bucurăm foarte mult că am obținut licența pentru a putea evolua în Liga I. A fost o muncă asiduă, dar nu ne plângem. Încă de la începutul campionatului s-a lucrat la cele 5 criterii. Rodul muncii noastre s-a văzut acum. Ca și club, pot spune că suntem bine structurați. Avem o bază sportivă de invidiat. Nu am avut nici un fel de emoție că nu vom obține licența. Am mai trecut prin acest proces de licențiere și în sezonul trecut. Totul era ok, însă nu am avut drept de promovare. Practic, acum nu ne mai rămâne decât să ne câștigăm dreptul de a evolua în Liga I și pe teren” a declarat și Vasile Popa, responsabilul cu licențierea din partea piteștenilor.