Şi fotbaliştii celor de Campionii FC Argeş au încheiat vacanţa forţată de pandemia de coronavirus. Încă de aseară,

jucătorii care nu sunt din Piteşti s-au reunit la hotelul und vor face cantoanamentul, în timp ce azi dimineaţă s-a făcut Testul COVID.

Aceasta a fost prima testare din cele 3 obligatorii, cerute de protocolul impus de Federaţie, echipelor care vor evolua în play-off şi au reluat antrenamentele. În cursul acestei seri sunt aşteptate rezultatele testelor, iar de mâine dimineaţă, dacă totul va fi OK, se vor începe antrenamentele la Stadionul Nicolae Dobrin. 

”Încă de joi seară fotbaliștii care nu sunt din Pitești s-au reunit la hotelul la care facem cantonamentul, iar în această dimineață au făcut primul test de coronavirus. Vineri seară sau cel târziu sâmbătă dimineață, vom primi rezultatele testului, iar dacă totul va fi ok, vom începe antrenamentele în grupuri de câte 4 persoane, așa cum cere protocolul emis de Ministerul Sănătății. Acest sistem cu play-off este cel mai bun pentru noi. Lupta pentru promovare se anunță foarte strânsă, chiar dacă UTA are un avans de puncte față de celelalte competitoare. Poate fi o favorită, dar nu o favorită certă!. Obiectivul nostru este promovarea în Liga I. Contează mai puțin locul de pe care promovezi. Vom face tot posibilul să ajungem acolo unde ne este locul. Atuul nostru în această bătălie este dorința foarte mare a jucătorilor de a reuși promovarea. Și pentru mine, ca și conducător, ar fi o mare performanță!. Promovarea este lucrul cel mai important pe care îl așteaptă suporterii și toată suflarea fotbalistică piteșteană” a declarat directorul sportiv, Bogdan Stoica. 

Foto: https://www.facebook.com/fcarges.ro