Play-off-ul Ligii a II-a, care duce spre promovarea în Liga I, a fost aprobat acum două zile și de conducerea CS Mioveni, alături de

alte 14 grupări din acest eșalon fotbalistic. 

Oficialii galben-verzilor care au particpat la videoconferința cu reprezentanții cluburilor, Constantin Stancu - președinte executiv și Dumitru Olteanu - președintele Consiliului Director ne-au declarat această variantă de continuare a competiției a fost una nouă, a fost aprobată de majoritate, iar primele două variante au fost respinse. 

„Este o variantă nouă, aceasta doar cu play-off pentru primele clasate. Au fost de acord cu această variantă 15 echipe din 18, deci majoritatea. Din toate propunerile de continuare a campionatului, care au fost, noi am fost de acord cu aceasta. Era o dată, varianta cu 14 jocuri, adică ce mai rămăsese din campionat, dat nu se putea realiza din cauza timpului. O altă variantă era cea cu play-off şi play-out. Şi jucau în play-off primele 6 echipe, iar în play-out se făceau două grupe de câte 6 echipe. Şi în play-off şi în play-out se intra cu punctele înjumătăţite. Şi apoi s-a propus această a treia variantă: primele echipe din clasament să joace în play-off, şi anume cele care au şi depus actele pentru licenţiere. Celelalte echipe care rămân nu vor mai juca pentru că nu mai avea rost să chletuiască bani. Iar în aceste condiţii s-a decis să nu mai retrogradeze nicio echipă. E clar că nu poţi să mulţumeşti pe toată lumea, dar cred că până la urmă este decizia bună, pentru că echipele din fruntea clasmentului erau pentru continuarea sezonului într-un fel sau altul, să joace şi să lupte pentru promovare. Din câte am înţeles o să se joace pe chema Berger în continuare. Un alt lucru important este că fiind doar 5 meciuri de fiecare, primele trei clasate vor disputa 3 partide acasă şi două în deplasare iar celelalte 3 formaţii vor juca doar de două ori acasă şi de trei ori în deplasare. Încercăm ca de luni să ne reunim şi să începem cu testele COVID 19. Vor urma apoi două săptămâni de cantonament” ne-a spus Telu Stancu.

La rândul său, președintele CD al CS Mioveni, Dumitru Olteanu crede că lupta pentru promovare este una strânsă și deschisă, dar o echipă este totuși favorită.  „Am fost de acord cu această variantă. Celelalte erau cam la fel, numai că acum nu mai joacă şi restul echipelor d ela locul 6 în jos, ca să nu mai cheltuie, iar faţă de prima variantă sunt mai puţine meciuri. Sunt doar 5. Cineva a propus să se joace tur retur dar nu era Ok, pentru că tot erau multe meciuri într-o perioadă scurtă . Din punctul meu de vedere este OK această variantă, era singura bună. Acum pregătim condiţiile necesare. Era normal, după cum a spus şi dl preşedinte Burleanu să înjumătăţească punctele, pentru că nu mai sunt atâtea jocuri. UTA cred că este favorită, iar celelalte echipe se vor bate pentru locul 2 şi locul de baraj. Lupta este deschisă, ca şi până acum de altfel, orice echipă poate promova. De luni începem cu testele COVID” a declarat Olteanu.