Golgeterul lui CS Mioveni, Andrei Hergheligiu s-a retras, în această perioadă, acasă, la Iaşi, acolo unde îşi petrece timpul, în izolare, cu familia.

Fotbalistul respectă ceea ce transmit autorităţile şi speră ca în scurt timp toată această situaţie să se termine.

Hergheligiu, care tocmai a împlinit 28 de ani, nu concepe un viitor fără fotbal, spunând niciunui sportiv nu-i convine să stea în casă şi să jongleze cu hârtia igienică. 

# Andrei, cum crezi că se va relua campionatul…. în ce variantă? S-au vehiculat mai multe variante, fie cu play-off, cu câte un singur meci…
– Nu m-am gândt acum, în perioada asta la partea a doua a campionatului, la ceea ce a mai rămas de jucat din actualul campionat. Vom vedea ce decizie se va lua… nu pot spune acum cum ar fi ai bine, cu ce variantă… Aşeptăm deocamdată să reluăm antrenamentele, meciurile, pentru că nu îi convine nimănui să stea în casă şi să jongleze cu hârtia igienică.
# Ai ţinut şi tu duble cu hârtia igienică?
– Nuuuu!

# Tu ce faci în perioada asta? Cum îţi petreci timpul?
– Sunt la Iaşi, acasă. Stă toată ziua în casă, de când s-a decretat starea de urgenţă. Rspectăm ceea ce ne transmit autorităţile. Nu avem ce face…Aşteptăm să treacă nebunia asta, dacă va trece…
# Păi ar trebui să luăm în calcul şi un viitor fără fotbal?
– Nu! Eu nu concep viitorul, fără fotbal! Se termină şi pandemia asta. O mai fi o lună, două… dar sperăm că se termină. Cred că pest o lună lucrurile vor intra pe făgaş normal, dacă respectă toată lumea ce avem de făcut, dacă nu ieşim la grătare… dacă nu, stăm în casă până de Crăciun….

# Cum te menţii în formă în perioada asta?
– Încerc să mă menţin, în formă, cât pot. Până acum câteva zile am şi alergat pe afară, dar acum fac ceea ce se poate face în casă. Încerc să ţin un program de antrenament adaptat.