Pandemia de coronavirus a dus la o pauză forţată în sportul românesc încă de la începutul ei. Mai mult pe măsură ce lucrurile au evoluat

şi s-a decratat starea de urgenţă, s-au întrerupt nu numai competiţiile ci şi antrenamentele.

La nivelul judeţului Argeş, absolut orice activitate sportivă este oprită, începând de la fobal (Liga 2 - CS Mioveni, Campionii FC Argeş; Liga 3- Unirea Bascov; Liga IV; Liga V; copii şi juniori) şi continuând cu handbal, volei, baschet şi sporturile individuale. 

Deşi nu este nimic concret, în momentul de faţă se speră ca peste o lună lucrurile să revină la normal, iar echipele de fotbal şi nu numai să îşi reia pregătirea. În acest sens, CS Mioveni a dat un prim termen sportivilor, 16 aprilie, dată la care se termină Starea de Urgenţă instituită de preşedinte şi de la care se speră să se poată reveni la pregătire. Totuşi, această dată este una informativă, iar ea poate fi prelungită în funcţie de cum evoluează pandemia. 

 "Consiliul Director al CS Mioveni a hotărât ca antrenamentele echipelor clubului să fie întrerupte până pe 16 aprilie. Măsura este luată atât la nivelul echipei de Liga a II-a, cât şi la nivelul echipelor de copii şi juniori şi la celelalte secţii. Decizia este luată în contextul pandemiei de coronavirus şi a Stării de Urgenţă instituită de preşedinte, până la acea dată" se arată într-un comunicat postat de clubul galben-verde pe site.