Efectele epidemiei de coronavirus se resimt şi în Argeş. Astfel, judeţul este împărţit între disputarea meciurilor fără spectatori

şi suspendarea antrenamentelor copiilor şi juniorilor.

Prima decizie în acest sens a venit din partea FRF, care a decis disputarea meciurilor din Liga 2 şi 3 fără spectatori dar şi întreruperea competiţiilor de copii şi juniori. La nivel local, AJF Argeş a decis ca meciurile de la judeţ să se dispute fără spectatori iar partidele din Inter Liga copiilor să se amâne. De asemenea, LPS Aripi Piteşti a suspendat toate antrenamentelor copiilor şi juniorilor, imediat după deciziile FRF, până când şcoala se va relua. În plus şi CS Mioveni a suspendat antrenamentele de la copii şi juniori cu excepţia celor ale juniorilor republicani U 19 şi U 17.

Situaţia la alte sporturi este următoarea: la volei nu se mai fac antrenamente la Piteşti în timp ce la înot, la pregătire la Bazinul Olimpic mai vin doar sportivii de performanţă, care sunt la număr până în 50. De altfel şi Bazinul Olimpic  s-a închis pentru o perioadă de 10 zile. În plus, Federaţia de Înot a anulat 6 importante concursuri din ţară, dar şi participarea delegaţiilor române la două competiţii internaţionale.

La Mioveni, antrenamentele de la CS Dacia Mioveni 2012 nu erau oprite, având în vedere numărul redus al copiilor care participă la el, respectându-se recomandările ca să nu se facă astfel de şedinţe cu mai mutl de 100 de copii. În acest sens, la volei, handbal, oină, înot, şah şi karate se fac în continuare antrenamente. Echipa de handbal chiar a juca diseară în campionat, în deplasare la Activ Ploieşti, fără spectatori în tribune.

Federaţia Română de Baschet a decis că toate competiţiile oficiale de baschet din România se vor desfăşura fără spectatori până la data de 31 martie. În această lună, argeşenii vor disputa pe propriul teren, meciurile cu CSM Galaţi şi CSM Focşani, programate pe 14 martie şi 28 martie. Clubul FC Argeş chiar a rugat publicul spectator piteştean să înţeleagă obligaţia conformării la aceste măsuri extreme, urmând a comunica eventualele modificări.

Printre echipele de fotbal afectate de hotărârile FRF se numără CS Mioveni, FC Argeş şi Unirea Bascov. În Liga 2, CS Mioveni va juca sâmbătă la Bucureşti cu Metaloglobus, fără spectatori în tribune, FC Argeş va disputa tot sâmbătă un amical cu porţile închise, în timp ce Unirea Bascov va evolua vineri la U Craiova II, tot cu porţile închise. La toate aceste meciuri oganizate de FRF, s-a recomandat evitarea strânderilor de mână între adversari şi cu arbitrii.