Două goluri marcate în ultimul sfert de oră al primei reprize şi alte două marcate în ultimele 20 de minute ale meciului, au adus

o victorie clară, cu 4-0 a echipei lui Ionuţ Badea, în deplasarea de la Pandurii Tg Jiu.

Pentru Campionii FC Argeş au înscris Buhăescu (min.32), Blejdea (min.39), Matiș (min.71), Mirică (min.90). Cu aproape un sfert de oră înainte de finalul primei părți, Alin Popa a centrat perfect în careu, iar Buhăescu a trimis în plasă. Același Alin Popa a fost un servant perfect și pentru Andrei Blejdea care a majorat diferența pe tabelă cu cinci minute înainte de finalul primei părți. Cu 20 de minute înainte de final, Matiș a adus liniștea în tabăra argeșeană cu un lob peste portar din interiorul careului. Scorul final a fost stabilit de Mirică în ultimul minut al timpului regulamentar. Mijlocașul argeșean a primit o pasă în careu, a pivotat de lângă Ludovic și a trimis în plasă.

Cu această victorie, Campionii FC Argeş a revenit pe poziţia a patra a clasamentului, acumulân d38 de puncte, după 23 de meciuri.

Etapa următoare, piteştenii vor sta, însă vor disputa sâmbătă, de la ora 12.00, un meci amical, cu porţile închise, contra celor de la CSM Slatina.

Pandurii: Oprița – Dinu(min.79 Lică), Cotolan, Ludovic, Gheorghe (min.57 Filip)- Vasilescu, Tănăsoiu, Șendroiu(cpt), Pela (min.48 Popescu) – Cuțitoiu, Kazuki.
Rezerve neutilizate: Krupensky, Cornicioiu, Frăsia, Licuriceanu. Antrenor: Călin Cojocaru.

FC Argeș: Ducan – Tofan, Leca, Turda, Șerbănică – Panait, Șerban – , Alin Popa, Matiș(min.79 Brînzan), Blejdea(min.77 Mirică), Buhăescu(cpt) (min.64 Turkovic).
Rezerve neutilizate: Micle, Motroc, Musat, Oancea. Antrenor: Ionuț Badea.

"Am întâlnit o formaţie entuziastă la cum s-a prezentat în primele două partide. Era important pentru noi să începem foarte bine şi să nu dăm prea multă şansă, pentru că în general, echipele cu mulţi tineri au această conotaţie. Era extrem de important să câştigăm astăzi. Veneam după două partide pe care le-am avut în mână, dar din păcate, am luat doar două puncte. Această victorie vine ca o normalitate a tot ce se vrea la FC Argeş. Gândim acest joc ca o normalitate şi ca o situaţie de creştere" Ionuţ Badea