CS Mioveni dispută diseară un nou meci de campionat. De la ora 17.00, pe Stadionul Orăşenesc, adversară va fi Gloria Buzău,

echipă pe care galben-verzii au învins-o în tur, cu 2-0.

La CS Mioveni, debutează pe banca tehnică Claudiu Niculescu, noul tehnician desemnat să se ocupe de echipă. Gazdele sunt înaintea acestei partide pe locul 2 al clasamentului.

Prezentat ieri, oficial,în cadrul unei conferinţe de presă, directorul tehnic al echipei, Claudiu Niculescu a spus despre acest meci: ”Ne aşteaptă o partidă foarte grea, vineri este primul meci, unul foarte greu, şi aşteptăm prima victorie din acest mini-retur. Sper să reuşim prima victorie şi să luăm cele trei puncte importante în clasament. Asta este cel mai important. Vom face tot ce depinde de noi să ne bucurăm după meciul cu Gloria Buzău. Am văzut adversarul în meciul cu ”U” Cluj. Sunt o echipă foarte bună, foarte periculoasă. Au multe puncte forte, dar ca orice echipă au şi puncte mai puţin bune. Speră să profităm de punctele lor slabe. Mă gândesc să băieţii pe care îi antrenez sunt toţi concentraţi, se pregătesc foarte bine şi au dorinţa de a arăta că au fost doar două accidente nefericite în primele două etape. Tot lotul este disponibil, nu avem accidentaţi, cu excepţia lui Burnea, care este nerefăcut. În rest, tot lotul este valid. Aşteptăm cu foarte mare încredere meciul de mâine seară”