Baschetbaliştii piteşteni vor evolua în al doilea meci din TOP 6 în deplasare, la BC CSU Sibiu, echipa care a fost

până la începutul acestei etape locul 1 al clasamentului, însă a căzut acum pe 4, după ce primele trei formaţii din top au disputat deja partidele din aceaastă rundă.

Elevii lui Florin Nini vin după un succes, la limită, pe propriul teren, în faţa U BT Cluj, cu un coş marcat în ultimele secunde, în timp ce gazdele de astăzi, au pierdut etapa trecută în deplasare la Timişoara. Cu o victorie în partida de astăzi, BCM U FC Argeş poate urca un loc în clasament, până pe 5.

Meciul de astăzi este primul pentru piteşteni, dintr-o serie de 5 partide care sînt programate într-un interval de două săptămâni. Astfel, marţi, echipa argeşeană va evolua în deplasare la Tg Mureş în Cupa României, după care duminica viitoare în campionat, urmează o nouă deplasare, la Craiova. Pe 6 februarie, tot în Cupa României, urmează returul cu CSM Tg Mureş, pentru ca pe 10 februarie, în campionat la Piteşti să vină BC SCM Timişoara.

Meciul din seara asta, BC CSU Sibiu - BCM U FC Argeş Piteşti, va începe la ora 20,00 şi va fi transmis în direct de Digi Sport 4.