După trei victorii consecutive, BCM U FC Argeş Piteşti a pierdut ieri seară, în deplasare la CSM CSU Oradea, cu

82-76 (21 - 15, 18 - 27, 20 - 15, 23 - 19), acesta fiind ultimul meci din sezonul regulat.

În ciuda înfrângerii, baschetbaliştii piteşteni s-au calificat în TOP 6, de pe locul 5, având asigurată o poziţie în fazele superioare încă dinaintea aceastui meci.

În partida contra campioanei en-titre, jucătorii lui Florin Nini au condus la pauza mare cu 3 puncte, scorul fiind 42-39 în favoarea oaspeţilor. În sferturile trei şi patru gazdele au revenit însă, au condus jocul şi au anulat handicapul de la pauză, adjudecându-şi partida la 6 pucnte diferenţă.

Pentru piteşteni, în meciul de la Oradea au punctat: Bishop Jr - 18, Siriscevic - 15, Korniienko - 14, Jeremic - 7, Buljan - 6, Ciotlăuş - 6, Person - 6, Gheorghe - 2, Chirof - 2.

BCM U FC Argeş Piteşti a încheiat sezonul regulat pe locul 5, cu 6 victorii, 8 înfrângeri, acumulând 20 de puncte. În prima etapă din TOP 6, piteştenii vor juca cu U BT Cluj, ocupanta locul 2 în clasament.

La finalul partidei, antrenorul piteştenilor, Florin Nini, a declarat: "Băieţii au luptat exemplar. Au fost doar câteva momente în care jocul nu a funcţionat şi au dat ocazia echipei orădene să se impună. Au fost două coşuri de trei puncte pentru gazde, iar noi am greşit de câteva ori în atac. Mi-am felicitat jucătorii în vestiar. Rămânem doar cu un joc bun, nu şi cu victoria, deşi mi-am dorit-o!"