Baschetbaliştii piteşteni trec printr-o formă sportivă destul de bună, reuşind ieri seară a treia victorie consecutivă din finalul sezonului regulat.

BCM U FC Argeş Piteşti a învins cu 96-92, pe propriul teren, în Sala Sporturilor din Trivale pe SCM U Craiova, ocupanta locului 3 al clasamentului, şi s-a apropiat la 3 puncte de olteni.

În meciul de la Piteşti, gazdele au terminat în avantaj trei din cele 4 sferturi: 18-17, 13-19, 39-34, 26-22 impunându-se în final la 4 puncte. Cel mai bun marcator al echipei antrenate de Florin Nici a fost Mladen Jeremic - 20 puncte, 1 recuperare. Acesta a fost urmat în acest top de Max Korniienko cu 19 puncte şi 8 recuperări.

După acest succes, piteştenii au rămas pe locul 5, cu 19 puncte (6 victorii / 7 înfrângeri), iar etapa următoare, ultima a sezonului regulat vor juca în deplasare, la echipa de pe locul 4, CSM CSU Oradea, meciul fiind programat duminică, 13 ianuarie de la ora 18.00.

"A fost un meci greu, mai ales prin prisma faptului că trecem prin multe probleme de sănătate. Avem jucători care, prin rotaţie au stat câte două zile acasă. Nu am putut să facem ceea ce ne-am dorit. Dar mă bucur că ceilalţi jucători au înţeles că este momentul să dea mai mult.  A fost un joc de luptă, de angajament. A fot u joc frumos" a declarat la finalul întâlnirii, antrenorul piteştenilor, Florin Nini.