După ce a ratat obiectivul propus la începutul sezonului, ocupând doar locul 4 în campionat, după două ultime meciuri de coșmar, echipa de baschet FC Argeș a schimbat antrenorul.

Astfel, sârbul Milan Mitrović este noul tehnician al echipei din Trivale, acesta fiind de trei ori campion al României. Milan are 41 ani și este un cunoscut al baschetului masculin din țara noastră. Cel mai longeviv asistent din Liga Națională, cu 7 ani petrecuți alături de CSM Oradea, Mitrović sosește de la Zielona Gora, formație alături de care a cucerit SuperCupa  Poloniei și a participat în VTB League.
În România, Milan a câștigat trei campionate și a disputat patru finale, a câștigat o supercupă din trei disputate și a înregistrat cinci prezențe (patru consecutive) în finala cupei. La Oradea, noul antrenor principal al vulturilor a strâns prezențe în Basketball Champions League. În sezonul 2020/21, Mitrović a cucerit medalia de bronz în FIBA Europe Cup. Fost jucător și membru al Federației de specialitate a Serbiei, el a fost organizator al clinicului de antrenori de la Belgrad. Milan este licențiat ca antrenor la cel mai înalt nivel, în Serbia, din 2010. De asemenea, el are licență eliberată de FIBA pentru funcția de antrenor la orice nivel.