U BT Cluj Napoca a trecut pe primul loc al clasamentului după ce a făcut instrucţie, ieri seară, cu BCM U FC Argeş Piteşti, partida terminându-se

cu un avantaj clar pentru clujeni, 93-78. Pentru clujeni, care au răman neînvinşi în clasament, a fost ca un antrenament, la mijlocul partidei diferenţa ajungând chiar la peste 30 de puncte în favoarea lor. 

Astfel, după un meci bun acum două zile în faţa Stelei, baschetbaliştii piteşteni nu au avut reacţie în faţa clujenilor. Practic egalitatea pe tabelă a fost doar la început şi în primele 5 minute ale meciului, după care adversarul s-a desprins. Mai întâi la 27-14 după primul sfert, apoi la 56-29 la jumătatea partidei, pentru ca la finalul sfertului trei scorul să fie 78-44, după ce în această parte a jocului diferenţa a fost în permamenţă de peste 30 de puncte. Ultima parte a jocului a aparţinut argeşenilor, dar a fost prea târziu pentru a mai putea întoarce soarta jocului, care s-a încheiat în cele din urmă 96-78. 

Antrenorul Tudor Costescu a început partida din Sala Sporturilor din Sibiu cu Tony Bishop, Nikola Jevtovic, Mladen Jeremic, Mihai Măciucă, Tudor Gheorghe, pe parcurs intrând şi Mladen Jeremic, Radu Voinescu, Goran Gajovic, Bogdan Popa, Toarlin Fitzpatrick, Rareş Uţă. Punctele argeşenilor au fost marcate de: Gajovic (17), Jevtovic (16), Maciuca (14), Bishop (11), Fitzpatrick (8), Jeremic (7), Voinescu (3), Uţă (2).

După acest joc, pentur moment, BC Argeş a rămas pe 6 cu 18 puncte (7 victorii / 4 înfrângeri) în timp ce U BT Cluj Napoca a urcat pe primul loc cu 10 victorii din 10 partide. 

Foto: www.facebook.com/bcmupitesti