Baschetbaliştii piteşteni s-au impus aseară, în cadrul turneului de la Sibiu, cu 94 la 85, partida contând pentru Turneul 6 al campionatului regulat. 

Partida dintre CSA Steaua și BCM U Pitești s-a întrerupt în primul sfert la scorul de 19-18 în favoarea echipei din Capitală, după ce instalația din partea stângă a mesei tehnice a avut de suferit în urma unui slam dunk violent reușit de stelistul Jake O'Brien. Partida s-a reluat după aproximativ 40 de minute, timp în care oficialii sălii au reușit să înlocuiască inelul defect.

Întreruperea a priit argeşenilor, care au trecut la conducerea jocului şi au câştigat primul sfert cu 30-23. Meciul a continuat în aceeaşi notă, iar la jumătatea partidei, argeşenii conduceau cu 51-38. Deşi steliştii au avut o tresărire de orgoliu în sfertul trei, apropiindu-se la patru puncte, până la urmă la finalul rerpizei, scorul a fost 70-61 pentru BC Argeş. Diferenţa s-a menţinut constantă până la final, partida terminându-se 94-85 pentru baschetbaliştii piteşteni. 

Nikola Jovetic a fost MVP-ul meciului cu 25 puncte, 10 recuperări (2 ofensive), 2 pase decisive și o intercepție, 7/9 la aruncările din acțiune și un indice al eficienței de 34. De la câştigători s-au mai remarcat Mladen Jeremic - 23 de puncte, 8 pase decisive; Tudor Gheorghe - 14 puncte, 5 pase decisive.
BCM U FC Argeş Piteşti a urcat în clasament după această victorie, ajungând cu 6, cu 17 puncte, obţinute în urma a 7- victorii şi 3 înfrângeri, cu un coşaveraj 819-767. Următorul meci pentru argeşeni este azi la 16:30 cu ocupanta locului doi, U BT Cluj Napoca. 
 
"A fost o victorie muncită, în fața unei echipe foarte arțăgoase, care se pare că este în suferință din cauza problemelor de lot, dar astăzi nu a arătat asta. De fiecare dată, Steaua a reușit să rămână lângă noi. Din păcate, în defensivă am avut mari cadențe și sper ca acest lucru să nu se întâmple și mâine (n.r astăzi, vineri)" a declarat după victorie antrenorul Tudor Costescu.