BCMU FC Argeş Piteşti a disputat marţi seara al patrulea meci din Liga Naţională de Baschet Masculin. Piteştenii au jucat, în cadrul

turneului disputat la Sibiu, contra echipei SCM Timişoara şi au învins cu 78-73. 

Nikola Jevtovic a fost omul meciului cu 22 de puncte și 8 recuperări. Acesta a fost urmat de Mladen Jeremic, cu 11 puncte, 4 pase decisive și 3 recuperări, în timp ce Voinescu și Gheorghe au înscris fiecare câte 10 puncte pentru BCM U Pitești. Cu 14 puncte și 5 recuperări,  Nikola Gajovic a fost cel mai bun ,,bănățean”. Cel de-al doilea meci al argeșenilor din cadrul celui de-al treilea turneu este programat astăzi, de la ora 16, adversar urmând a fi CSM Oradea, campioana României.

"A fost o victorie muncită. Trebuie să reușim să reducem numărul de posesii pierdute deoarece avem record în fiecare meci și asta ne face să depunem un efort uriaș în tranziția defensivă sau în faze de apărare. Deși am înscris 78 puncte, am avut 27 turnovers, iar meciul se poate câștiga numai în urma unui asemenea efort. Am întâlnit un adversar extrem de experimentat, o echipă care avea rezultate bune până în acest moment, iar victoria mă bucură cu atât mai mult" a declarat după meci, antrenorul piteştenilor, Tudor Costescu.

BCMU FC Argeş Piteşti este în momentul de faţă pe locul 3 în clasamentul Ligii Naţionale, cu 10 puncte, având patru victorii şi două înfrângeri. 
Parcursul echipei de baschet a Piteştiului:

# Et 1: BCM U FC Argeş - CSM Municipal Focşani 89-76

# Et 2: BCM U FC Argeş - CSM Miercurea Ciuc 80-73

# Et 3: BC CSU Sibiu - BCM U FC Argeş 88-72

# Et 4: BCM U FC Argeş - SCM U Craiova 77-79

# Et 5: Dinamo - BCM U FC Argeş 82-83

# Et 5: SCM Timişoara - BCM U FC Argeş 73-78

 

Foto: https://www.facebook.com/bcmupitesti