Agenda zilei de astăzi este una plină de evenimente, în judeţ desfăşurându-se trei meciuri importante din campionatele naţionale.

Astfel, la ora 11,00 a început la Mioveni, în sala de Sport a Şcolii Liviu Rebreanu meciul dntre CS Dacia Mioveni 2012 şi CNMV Ploieşti, care contează în Campionatul Naţional de Volei rezervat echipelor de junioare. În echipa Mioveniului, antrenată de Valeriu Fianu era aşteptată să îşi facă debutul sportiva Ruxandra Maftei.

Apoi, de la ora 13,00, în Sala Sporturilor din Piteşti, handbalistele de la CS Dacia Mioveni 2012 vor întâlni pe HC Activ CSO Plopeni, în Divizia A la hadbal feminin, Seria C. Înante de acest meci, gazdele se află pe locul 1 al clasamentului, 34 de puncte, cu 11 victorii, un egal şi o înfrângere, în din de adversarele sunt pe poziţia a treia cu 29 de puncte. Intrarea spectatorilor este liberă la acest meci.

În fine seara se încheie cu debutul baschetbaliştilor de la BCM U FC Argeş Piteşti în TOP 6. De la ora 20,00, tot în Sala Sporturilor din Piteşti, aceştia vor avea ca adversar pe U BT Cluj Napoca. Gazdele au terminat sezonul regulat pe locul 5 cu 20 de puncte, în timp ce clujenii s-aui clasat pe locul 2, având 25 de puncte.

U BT Cluj Napoca are avantaj în meciurile directe disputate în acest sezon, pe teren propriu impunându-se cu 80-76, iar la Piteşti cu 83-80.