CS Mioveni are un campion balcanic la Judo Under 18.

Astfel, cllubul galben-verde a fost reprezentant la Campionatul Balcanic de Judo U18 de la Podgorica – Muntenegru de sportivii Alin Șorici și Adrian Trandafir.

Primul dintre ei, Alin Șorici a avut o comportare excepțională obținând locul 1  la categoria la care a participat și devenind astfel campion balcanic. Alin Șorici a fost selecționat și la întrecerea pe echipe și a ieșit vicecampion Balkanic cu echipa României. Celălalt judocan de la CS Mioveni Adrian Trandafir nu a reușit din păcate o clasare pe podium

Altfel, în urmă cu ceva timp, clubul galben-verde a participat și la Campionatul National de Judo U15 la Arad. Aici, Mitran Antonia  la 52 kg a obținut locul 2, Moțescu David  la 73 kg a obținut tot locul 2 iar Cîrstian - Toader Antonio la 73 kg a luat tot locul 2. Cu aceste rezultate CS Mioveni a avut trei vicecampioni naționali și o calificare la campionatul Balcanic. De menționat că, la acest concurs, sportivul Moțescu David a suferit o accidentare în meciul pentru intrarea în finala și nu a putut să mai lupte pentru cucerirea celui de al 3 lea titlu consecutiv de campion al României.