În Argeș se va desfășura cea mai mare paradă moto din lume, care este așteptată să intre în Cartea Recordurilor!

Argeșul se pregătește să scrie istorie în lumea moto!

Pe 15 iunie se organzează cea mai mare paradă moto din lume, sub sloganul ”Hai să ne facem auziți”, evenimentul propunându-și să aducă în prim-plan pasionații de motociclism pentru a sărbătorii spiritul libertății și al comunității moto. Participarea la paradă este deschisă tuturor, all brands, iar echipamentul este obligatoriu. Este o invitație la ceva unic în România, iar acțiunea va fi certificată de reprezentanții Guinness World Records. Conform organizatorilor, având în vedere numărul mare de înscriși și semnalele care sunt din partea viitorul participanți pentru acest eveniment, parada va intra în Cartea Recordurilor.

„Hai să ne facem auziți” nu este doar un eveniment moto, ci și un demers de responsabilitate socială, care urmărește să aducă în atenție nevoia de siguranță și respect reciproc în trafic. Organizatorii au avut în vedere faptul că numărul accidentelor în care sunt implicați motocicliști este alarmant, parada fiind o oportunitate de a sublinia dreptul acestora de a circula în siguranță și de a le atrage atenția tuturor participanților la trafic asupra prezenței lor pe drumurile publice.

Nu contează motocicleta, grupul din care faci parte, brandul sau colțul țării din care sunt particpanții, contează doar pasiunea.

Prin această paradă, Argeșul va fi reprezentat la nivel național și va demonstra că se poate face istorie și în lumea moto din România. Înscrierile se pot face la adresa https://bit.ly/parada-cfmoto-day . Există un regulament bine pus la punct, iar organizatorii îi îndeamnă pe toți cei care doresc să se alăture paradei să-l citească.

Parada din Argeș, are loc sâmbătă 15 iunie, punctul de întâlnire fiind la Pitesti zona “Stadionul Nicolae Dobrin” , iar punctul de sosire reprezentându-l festivalul CFMOTO DAY ADVENTURE FEST 2024, in Parcul Faget din Mioveni, unde vor fi și multe ore de distracție, muzică bună, cele mai mari nume ale muzicii românești, concursuri și premii.