Joi, de la ora 17.00, echipa de tenis de masă a CS Mioveni va întâlni echipa CSA Steaua București, în turul semifinalei Superligii Masculine.

Intrarea spectatorilor este liberă.

Echipa galben-verde, multiplă campioană națională la tenis de masă, vizează și în acest an câștigarea Superligii. Semifinala de mâine, este o reeditare a finalei de anul trecut, în care steliștii au avut câștig de cauză. Pentru CS Mioveni evoluează în acest an Alexandru Cazacu, argentinianul Alto Gaston și Mihai Zanfir.

În cealaltă semifinală, care s-a desfășurat ieri, CS Victoria Câmpulung a învins cu 3-2 pe Sepsi Sf Gheorghe. Manșa tur a dublei întâlniri a avut loc în Sala de sport a Colegiului Național Pedagogic ”Carol I” din Câmpulung.

CS Mioveni s-a calificat în semifinale după ce a terminat sezonul regulat pe locul 2 al clasamentului, iar Steaua pe 3. În returul desfășurat în acest an la Izvorani, Cazacu, Gaston și Zanfir au obținut 5 victorii din 7 partide, pierzând cu Sepsi și Steaua.

Până acum, CS Mioveni are în visterie, trei titluri de campioană națională. De asemenea, tenismenii argeșeni au fost de două ori vicecampioni ai României. În plus, de alte două ori au cucerit Cupa României.