Producătorul japonez de motociclete, Kawasaki, se remarcă pe segmentul Adventure Tourer prin modelele sale performante: Versys 1000 S, Versys 1000 SE (Special Edition) și Versys 650.

Motocicletele touring categoria bigbore sunt disponibile cu variantele Grand Tourer, Tourer și Tourer Plus, iar modelul de categorie mijlocie 650 cc aduce versiunile Comfort, Tourer, Mobility, Grand Tourer și Tourer Plus. Puteți descoperi cele mai noi motociclete Kawasaki în oferta magazinului ATVRom Piatra Neamt, alături de echipamente moto de protecție diversificate (căști, mănuși, geci pentru femei și bărbați etc.).

Motocicleta adventure touring Kawasaki Versys 1000 S este partenera de drum potrivită pentru toți pasionații de călătorii pe distanțe lungi pe două roți. Acest model se afirmă în clasa de care aparține printr-o colecție de featuri premium, ca de pildă luminile LED complete, schimbarea rapidă a vitezelor și dotarea cu sistemul Cruise Control. Toate acestea contribuie la o experiență de riding sigură, oferind o manevrabilitate ușoară și în același timp o pilotare distractivă.

Varianta în ediție limitată S dispune de două scheme de culoare atrăgătoare, pe negru / gri (Pearl Storm Gray / Metallic Diablo Black / Metallic Flat Spark Black) și pe verde / negru (Emerald Blazed Green / Metallic Diablo Black / Metallic Flat Spark Black).

Versys 1000 S se bazează pe un motor în 4 timpi, cu 4 cilindri în linie, pe răcire cu lichid, DOHC, de capacitate 1043 cc, care vine cuplat la o cutie cu 6 viteze și beneficiază de pornire electrică. Capabil să producă până la 118 cai putere, modelul Kawasaki de față oferă o plimbare palpitantă pe distanțe mari, iar consumul este de aproximativ 5.5l / 100 km, conform informațiilor furnizate de constructorul din Japonia. Rezervorul dispune de o capacitate de 21 litri, asigurând mai multă distracție cu un singur plin. Șaua din dotare oferă confort optim la pilotare și are înălțimea de 840 mm.

atv motocicl 10Lista de caracteristici cheie este una cuprinzătoare: sistem KTRC (Kawasaki TRaction Control), apărătoare de vânt reglabilă, mânere încălzite pentru confort sporit în zilele mai friguroase, conectivitate la smartphone, faruri cu LED, 4 moduri de riding integrate (Sport, Road, Rain și mod manual). La toate acestea se adaugă și sistemul avansat de schimbare a vitezelor KQS (Kawasaki Quick Shifter). Suspensia de cursa lungă îi permite pilotului să abordeze cu mai multă încredere virajele, în timp ce roțile ușoaren de 17 inch asigură o manevrabilitate sportivă și rapiditate. Pachetul standard de dotări mai include un instrumentar de bord modern cu afișaj color TFT, plus sistemul de frânare KIBS și KCMF (Kawasaki Cornering Management Function), sistem Ergo-Fit, ABS, ambreiaj Assist & Slipper, moduri de putere și indicator de pilotare economic. Inovația Ergo-Fit a fost dezvoltată special pentru a se plia necesităților unei largi tipologii de riding, indiferent de talie.

Din șaua modelului adventure tourer de top, Kawasaki Versys 1000 S, veți avea negreșit parte de o experiență memorabilă pe trasee care se întind pe kilometri întregi.

Motocicleta dual-purpose Versys 650 se caracterizează prin roțile sportive de 17 inch și suspensia de cursă lungă. Acest model midsize este dotat cu motorizarea solidă 649 cmc, Parallel Twin, 4 timpi, pe răcire cu lichid, DOHC, 8 valve și beneficiază de pornire electrică. Dispune de suspensie cu furcă inversată pe față și frâne pe discuri puternice, precum și de sistemul ABS. Consumul aproximativ, conform datelor oferite de producător, este de aproximativ 4.4 l / 100 km.

Surse foto:

https://www.kawasaki.eu/en/products/Dual_Purpose/2021/Versys_1000_S/overview?Uid=083ADFtdWV5aDFleWA5dXF5QXApRDF1YWFtQDVBfClEKXQw

https://www.kawasaki.eu/en/products/Dual_Purpose/2021/Versys_650/overview?Uid=083CUFgKW1FQUQwMXA5aXFBeWVANXloOWApdXgtcWFoLWlA