Un apel umanitar a împânzit în această dimineaţă reţelele de socializare. Astfel, fostul preşedinte al Consiliului de Administraţie al

CS Dacia Mioveni 2012, Adrian Ştefan, trece prin momente mai grele şi are nevoie de ajutorul nostru.

„Colegul nostru are nevoie de noi şi de voi!”

"Colegul nostru, Adrian Ştefan - Director Comercial la SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni este internat la Spitalul Colentina din București din cauza unor probleme grave de sănătate și ARE NEVOIE URGENTĂ DE SÂNGE!

După mai bine de trei luni de grele încercări și proceduri medicale, familia anunță că, în acest moment, starea colegului nostru este stabilă, însă este în continuare intubat și supus permanent procedurilor de dializă, sistemul său imunitar este foarte slăbit, iar nivelul de trombocite din organism este foarte scăzut.

Facem apel la toți cei care doresc să doneze sânge - indiferent de grupa sanguină, să meargă în fiecare dimineață la Centrul de Transfuzii din Pitești, Str. Negru Vodă nr. 43, tel. 0348 430639, cu mențiunea obligatorie că donarea se face pentru Ștefan Adrian, Spitalul Colentina București - medic Iliescu Lelia, ATI1, Corp B.

Donatorii cu grupa de sânge A, RH Negativ au prioritate!

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!", a postat pe pagina sa de facebook edilul din Mioveni.