Clasamentul pe luna decembrie la individual, întocmit de Federaţia Română de Tenis de Masă îl regăseşte pe primul loc

pe Alexandru Cazacu de la CS Mioveni.

Acesta a adunat 466 de puncte şi i-a devansat pe Paul Mladin (Top Star Constanţa - 347 p), Ovidiu Ionescu (Gloria Buzău - 300p). Top 10 în România pe decembrie, continuă cu Cristian Chiriţă (Pristavu C-lung, 292p), Eduard Ionescu (Steaua - 287p), Alin Spelbuş (Pristavu C-lung 260p), Darius Movileanu (Steaua, 254p), Cristian Pletea (Top Star Constanţa - 240p), Cristian Bogdan (CSS Craiova - 240p), Rareş Şipoş (Gloria Buzău - 230p).

Un alt jucător de la CS Mioveni care punctează în clasamentul naţional este Lucian Munteanu, acesta fiind pe locul 21 cu 108 puncte.

Cazacu a ajuns numărul 1 în tenisul de masă românesc după ce a câştigat la finalul anului trecut Cupa României, trofeul fiind ridicat deasupra capului de sportiv pentru a doua oară în carieră, în timp ce pentru CS Mioveni, clubul pe care îl reprezintă, fiind o premieră. De asemenea, jucătorul galben-verde a mai fost numărul 1 în ţară şi în alţi ani. "În ultimul timp, pentru că joc şi în străinătate nu particip la toate competiţiile din ţară şi de-aia nu prea fac puncte pentru acest clasament. Acum însă am câştigat Cupa şi a contat foarte mult" ne-a spus tenismenul care în 2019 a câştigat Superliga cu CS Mioveni şi s-a clasat pe locul 4 la finalul turului actualului sezon, a ocupat locul 3 la Campionatul Naţional la individual şi a mai luat Cupa României.
Alexandru Cazacu este legitimat în acelaşi timp şi în Spania la Burgos, echipă cu care ocupă la finalul turului, locul 5 în clasament. În Spania campionatul se dispută altfel, jucându-se aproape în fiecare week-end. Românul este de 3 ani la Burgos, timp în cae echipa a terminat o dată pe 6 şi altă dată pe 8 în campionat, în timp ce anul trecut a ieşit pe locul 2 în Cupă, unde se joacă pe echipe. "În 2020 îmi doresc să câştigăm campionatul cu CS Mioveni, să intru în primele 4 cu Burgos, să luăm din nou medalie în Cupă în Spania, să câştig din nou Cupa în România şi să intru în primii 150 în clasamentul mondial individual. Acum sunt pe 250, iar pentru asta trebuie să particip la majoritatea turneelor internaţional. Deja am patru turneu în ianuarie şi februarie: Open-ul Germaniei, Open-ul Spaniei, Open-ul Portugaliei şi Open-ul Ungariei" ne-a mai spus tenismenul de la CS Mioveni.
Cazacu are 31 de ani şi a pornit în tenisul de masă de la Proauto Bucureşti, cuc are a câştigat de mai mult ori campionatul. Înainte să ajungă la Mioveni a fost 4 ani la echipa din Constanţa, cu care a câştigat de 4 ori la rând titlul suprem în ţară. Cu CS Mioveni este pentru a treia oară campion naţional.